Historie

 

I det foregående år (2003-2004) er antallet af hunde i Kennel Daisy Hill blevet reduceret radikalt. Nedtrapning er blandt andet sket, fordi vi har måtte sige farvel til mange gamle hunde.

I december 2002 besluttede vi at sende yngste skud på stammen,  Daisy Hills Opmærksomme Osmunda, ud til en god familie, der har Erantis søster. Osse, som Osmunda blev kaldt, egnede sig ikke som kennelhund, men hun hygger sig, når hun er på besøg og bliver passet. Osmunda var 1½, år da hun flyttede.

 

D. 24 juni 2003 måtte vi sige farvel til Daisy Hills Pyntelige Primula. Hun havde ca. 2 år forinden fået konstateret knuder i underlivet, som ikke kunne fjernes. Men vi nød hende og hendes evige jagthyl og søgen på mad så længe vi kunne. Primula var en rigtig beagle. Primula blev 10 år

 

D. 14 august 2003 Blev Isolde, opdrættet af Lena Rødsgaard syg, Isolde havde i perioder problemer med maven, og denne gang synes vi hun skulle have fred, så hun fik lov at komme op i hundehimmelen hos Primula. Isolde var en rigtig hyggehund og hun har efterladt os mange lækre hvalpe og gode minder. Isolde blev 13 år

 

D. 14. april 2004 måtte vi sige farvel til Cyrano. Det kom meget pludseligt, 2 uger inden havde han fået konstateret kræft i lymfesystemet, som bredte sig meget hurtigt. Det var sørgeligt, da han var den sidste dreng i huset, men han var en fantastisk dejlig, sød, sjov og lydig hund så længe han var der. Cyrano blev 13 år.

 

Nu har vi Erantis og Jasmin tilbage. Erantis er nu venter nu sit 3. kuld hvalpe i starten af Juli.

 

Erantis er født den 2. december 1998. Hun er min, Kamilles, hund. Hun er en sjov, dejlig og livlig ”teenagerhund”. Hun lytter nemlig helst ikke på andre en sig selv. Og sådan har jeg det også! Det hænder dog, at vi lytter til hinanden når det virkeligt gælder!

 

Erantis to første kuld havde hun med Daisy Hills Celebre Cyrano, vores egen hanhund. Det er der (desværre kun) kommet 3 fantastisk søde hunde ud af, Unika, Yogi og Yucca.

 

Unika er fra Erantis første kuld. Der var to hvalpe, men den ene var desværre dødfødt, så Unika var alenehvalp. Det er man normalt lidt nervøs for, da de derfor har sværere ved at lære hvalpesprog, men Unika har klaret det fænomenalt!

 

Erantis sidste kuld bestod af Yogi og Yucca som snart fylder 2 år. De er begge meget søde og lydige hunde som begge dyrker både agility og dressur og engang imellem også et smut i udstillingsringen.

 

 

VSS 2002 i Nibe 

 

Dagens Bedste Opdrætsklasse bestående af fra venstre:

LP1 LP2 Daisy Hills Raske Ruska, Daisy Hills Rødmende Røllike, Daisy Hills Extreme Erantis og Daisy Hills Rustikke Rufus.  


Dagens Bedste Avlsklasse bestående af fra venstre:  

DKCH INTCH PLCH EUV00 Daisy Hills Jomfrunalske Jasmin med afkom:

LP1 LP2 Daisy Hills Raske Ruska, Daisy Hills Rødmende Røllike, Daisy Hills Extreme Erantis og Daisy Hills Rustikke Rufus. 

DKK Hillerød august 2002

B.I.S. Veteran:

DKCH Daisy Hills Jonglerende Joker

Ejet af Dorte Qvist, Strøby.

 

 

Køge august 2002

Dagens bedste veteran:

DKCH Daisy Hills Jonglerende Joker

Ejet af Dorte Qvist, Strøby.

 

 


Dagens bedste veteran i modsat køn: DKCH INTCH PLCH EUV00 Daisy Hills Jomfrunalske Jasmin

 

 

 

 

 
DAISYHILL v. Nina og Finn Vinther - Topasvej 20 - 2730 Herlev - telefon: 44 94 88 45 -mobil: 29 40 88 45 - email: nina@daisyhill.dk