DKCH KLBCH Daisy Hills Pyntelige Primula. F. 02.05.93 D. forår 2003

 

Far: Multi-champion Ulradi’s Tjalfe.

Mor: Isolde

 

 

Primula

Primula er i 2000 blevet klubchampion og hun har vundet sin klasse ”nogle” gange.

Hun har været til Schweissprøve, som hun bestod, men hun mangler stadig 1.præmien i Schweiss for at blive International Champion. 

Hun er endnu ikke startet i seniorklasse, selvom hun er gammel nok til det, da vi stadig synes hun er smuk nok til championklasse.

 Primula har haft 3 kuld hvalpe.

Fra det første kuld kom 2 hvalpe til Holland. Den ene Daisy Hills Mondæne Mærke er blevet Hollandsk champion. Vi har set afkom efter hende, som bor henholdsvis  i Belgien og Polen, og de er meget smukke.

Daisy Hills Mystiske Mister Mox, blev far til nogle få hvalpe, hvor nogle er set i udstillingsringen, og blev så senere givet væk som familiehund.

Primulas  seneste kuld er nu snart 2 år. Fra det kuld er det Impulsive Irma og Imponerende Ingolf, der har gjort sig mest bemærket og de er jo ”unge” endnu. 

Primula er stadig Kamilles Juniorhandlerhund, selvom hun indimellem enten bruger Erantis eller ”låner” Evita eller Irma.. 

Primula vil også af og til danne par med sin mor, som bliver vist af Kamille og så bliver hun parret i foråret 2001 for sidste gang. Det bliver spændende.

 

 

 

Primulas hvalpe med Mahler, fotos fra 2002

 

D. 20. juli 2001 fik Primula 5 hvalpe (3 drenge og 2 piger)

 

Hvalpene er faldet til hos deres nye familie, bortset fra Osmunda, som bor både i Valby hos Kamille og her på Topasvej.

 

Daisy Hills Opfindsomme Ofelia, bor nu i Kokkedal

 

Daisy Hills Optimistiske Othello, bor nu i Ballerup

 

Daisy Hills Oplagte Onuca, bor nu i Kbh. NV

 

Daisy Hills Opvakte Oliver, bor nu på Frederiksberg.

 

 
DAISYHILL v. Nina og Finn Vinther - Topasvej 20 - 2730 Herlev - telefon: 44 94 88 45 -mobil: 29 40 88 45 - email: nina@daisyhill.dk