KBHV06 Daisy Hills Chasserende Celestin

f. 03.07.2004

 

Far: Gold Line’s Blue

Mor: Daisy Hill's Extreme Erantis

og han er bror til Escamillo

 

 

skipper

Skipper som 6 ugers hvalp

 

 

Skipper er bosat i Sverige hos Britt Neumann og Jens H. Holbech, som købte ham som 8 ugers hvalp. Han er hvalp efter den mest vindende og nærmest legendariske beagle Gold Line’s Blue Tornado og hans mor er en dejlig trefarvet tæve som er certvinder og brugt med stor succes til juniorhandling og selvfølgelig Daisy Hills eget opdræt, nemlig Daisy Hills Extreme Erantis.

 

Skipper er ud af et flot kuld på 8 hvalpe, flere af hans søskende har stor succes i lydighed og rallylydighed og en er desuden også certvinder på udstilling.

 

Skipper selv går schweiss med stor iver og sikkerhed, på udstilling er han certvinder i 3 lande og Københavnsvinder 2006, i Sverige er han fuldcertet (har 4 stk), men mangler jagtprøver for det svenske championat. I Danmark er han Københavnsvinder 2006, har Cacib og Cert, og er blevet BIM (Bedst i Modsat køn), han har desuden vundet sin klasse mange gange. I Tyskland har han cert og vundet sin klasse.

 

Skipper er en fantastisk arbejdsglad beagle, elsker at arbejde i skoven og i hjemmet er han glad, ekstremt legesyg og samtidig blid. Han er utrolig tolerant overfor andre hunde og har faktisk en ven i en stor hest som hilser på ham som var han et føl.

 

Se og læs mere om Skipper på hans egen hjemmeside www.beaglebuddies.dk

 

 

 

skipper

The beagleshow, Sverige 2008, Certvinder

skipper

Rostock, Tyskland 2007, klassevinder og Certvinder

 

skipper

Ballerup 2006, BIM, Cacib, Certvinder og Københavnsvinder

 

 

 
DAISYHILL v. Nina og Finn Vinther - Topasvej 20 - 2730 Herlev - telefon: 44 94 88 45 -mobil: 29 40 88 45 - email: nina@daisyhill.dk